Στην Τούμπα ο Καμμένος

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είχε στο γήπεδο της Τούμπας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό που σχεδιάσαμε εδώ και ενάμισι χρόνο έχει προχωρήσει πλέον και υλοποιείται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

Αναφέρθηκε στην απόφαση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για την παραχώρηση του χώρου και είπε πως το νέο γήπεδο στην Τούμπα θα πρέπει να φιλοξενήσει και τον επαγγελματικό σύλλογο και τον ερασιτέχνη αλλά και να δημιουργηθεί ένας «πνεύμονας» για την περιοχή της Τούμπας, τον οποίο οι κάτοικοι έχουν ανάγκη

Υπογράμμισε επίσης πως όταν ολοκληρωθεί η τελική έγκριση του ευρύτερου χώρου δηλαδή πέραν του νέου γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου, να έρθει μια τροπολογία στη Βουλή που θα καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να προβλέπονται για τη δημιουργία της περιοχής.

Όπως είπε η τροπολογία αυτή θα ήταν καλό να ψηφιστεί τον Σεπτέμβριο και να έχει τη στήριξη όλων των κομμάτων.

Παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει να γίνει επίσπευση των διαδικασιών για να ξεκινήσουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα.

Όπως δήλωσε, εφόσον ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα για την αναδιαμόρφωση του Καυτανζογλείου θα πρέπει να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και ο «Δικέφαλος» να ξεκινήσει εκεί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το επόμενο πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως ο «Δικέφαλος» αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ο φετινός τελικός του Κυπέλλου να γίνει χωρίς φιλάθλους σημείωσε πως δεν το θέλει κανείς. «Ένας τελικός ο οποίος είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο να γίνει χωρίς κόσμο, ακόμη κι αν το δεις από την τηλεόραση, κατάθλιψη σε πιάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Κάλεσε επίσης όλους τους εμπλεκόμενους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο τελικός να διεξαχθεί με κόσμο και χωρίς έκτροπα, αφού όπως είπε κάτι τέτοιο θα συμβάλει ώστε να αλλάξει η εικόνα της χώρας προς τα έξω.