Στην Τούμπα ο μάνατζερ του Μπίσεσβαρ

Στα γραφεία της Τούμπας βρίσκεται ο ατζέντης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Τάσος Παπαδόπουλος, περνώντας το μεσημέρι της Παρασκευής την πόρτα των γραφείων του ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν, η παρουσία του γνωστού ατζέντη στην Θεσσαλονίκη και στα γραφεία του ΠΑΟΚ σχετίζεται με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Δικέφαλο (Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Δεληγιαννίδης).

Η υπόθεση που είναι σε πρώτο πλάνο, βάσει λογικής, έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας.

Μετά την πρώτη απόκλιση που παρατηρήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, φαίνεται πως η πρόταση του ΠΑΟΚ για διετές κλειστό συμβόλαιο, με μειωμένες πάγιες αποδοχές αλλά με μεγάλα -ωστόσο- μπόνους επίτευξης στόχων, βρίσκει θετικό σε πρώτη φάση τον Σουριναμέζο άσο.

Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με την άφιξη του εκπροσώπου του στην Θεσσαλονίκη να δρομολογεί τις εξελίξεις και μένει να φανεί αν θα δώσει τελικά τα χέρια του με τους «ασπρόμαυρους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy