Στήριξη στον Παντελή Κυριακίδη

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια του άτυχου Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα από το 2009, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε και τον πατέρα του.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας και ενόψει των Αγίων ημερών που έρχονται, συνεχίζουμε και φέτος την προσπάθειά μας για τη στήριξη του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας, Παντελή Κυριακίδη.

Ο άτυχος νεαρός, εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά στα Βριλήσσια, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτόν κυκλοφορούν κούπες που φέρουν το σύνθημα: «Παντελή γερά! Κοντά μας γρήγορα ξανά», στην τιμή των 3 ευρώ, με το ποσό να δίδεται εξ ολοκλήρου στην οικογένειά του προς όφελος της βελτίωσης της υγείας του. (Μπορούν να σταλούν και με αντικαταβολή, με κόστος αποστολής 5€).

Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 397/786998-33
Εθνική Τράπεζα (Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής)
IBAN: GR 8301103970000039778699833
SWIFT: (BIC) ETHNGRAA

Οι ενέργειές μας θα κορυφωθούν με τον 5ο Χριστουγεννιάτικο ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης για τον οποίο θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Πληροφορίες σχετικά (ή για παραγγελίες κούπας) στο τηλέφωνο: 6997 15.15.15 (Τάσος Παπαϊωάννου)».