Στις τελικές επαφές για την απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο είναι ο ΠΑΟΚ

Ακόμη πιο κοντά στην απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Δημοσιεύματα από το Μεξικό αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα είναι στις τελικές επαφές με την Τίγκρες για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι δύο ομάδες είναι μία… ανάσα από την τελική συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη σε πρώτη φάση, με το δικαίωμα από την ελληνική ομάδα να προχωρήσει στην αγορά του.

Οι απολαβές του παίκτη ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα οποία προσθέτουν και μια πληροφορία η οποία μέχρι τώρα ήταν άγνωστη. Σύμφωνα με αυτή για τον Σολτέδο έχει ενδιαφερθεί και η Σάο Πάολο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα, μάλιστα, φέρεται να προσφέρει περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, αλλά ο παίκτης έχει ξεκάθαρη θέση να αγωνιστεί στην Ευρώπη και έτσι η προοπτική της ελληνικής ομάδας είναι αυτή που τον συναρπάζει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy