Στο πλευρό όλων των τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ η οικογένεια Σαββίδη!

η βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη θα έχουν και αυτή τη σεζόν το μπάσκετ, το βόλεϊ και όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ!

Η σεζόν που έχει αρχίσει για όλα τα αθλήματα ουσιαστικά, είναι μία απ’ τις δυσκολότερες στην ιστορία. Κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, καθώς οι συνέπειες της πανδημίας αρχίζουν να εμφανίζονται όλο και περισσότερο. Χωρίς εισιτήρια στα γήπεδα (μέχρι τώρα), με τους χορηγούς είτε να αποχωρούν είτε να μειώνουν σημαντικά τις προσφορές τους, ο βραχνάς είναι τεράστιος! Ειδικά σε αθλήματα που δεν έχουν τη μαζική απήχηση του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ταλαιπωρείται αρκετά ως ΚΑΕ και έχει χρειαστεί τη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη. Σε επίπεδο Α.Σ. τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, σε πολλά σπορ ο «δικέφαλος» κάνει Πρωταθλητισμό, πάντα με τη στήριξη της οικογένειας που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Η στήριξη προς το μπάσκετ, το βόλεϊ και όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, δε θα σταματήσει απ’ την οικογένεια Σαββίδη ούτε αυτή τη σεζόν! Αυτή ακριβώς ήταν η ενημέρωση που είχαν όλοι οι υπεύθυνοι των τμημάτων, απ’ τον Γιώργο Σαββίδη! Με την αγορά πακέτων διαρκείας, αλλά και με όποιο τρόπο χρειαστεί μέσα στη σεζόν, ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν.

Με αυτό τον τρόπο η οικογένεια Σαββίδη δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της προς το σύνολο του συλλόγου ΠΑΟΚ, αλλά και την επιθυμία της να διατηρηθεί σε ένα υψηλότατο επίπεδο ανταγωνισμού ο «δικέφαλος» σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπορ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy