Στοχ: «Θα έρθει αργότερα το γκολ»

Με ένα γκολ θα ήθελε να συνδυάσει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως βασικός στην εφετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ο Μίροσλαβ Στοχ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας με ένα ωραίο γκολ, αλλά πιστεύω ότι αυτό που δεν ήρθε με την Λαμία, θα έρθει αργότερα», ανέφερε για την χθεσινή νίκη την οποία χαρακτήρισε ως την πρώτη πειστική νίκη της ομάδας του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της εταιρίας που τον εκπροσωπεί:

 

Για την νίκη κόντρα στην Λαμία;

«Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά, αλλά ας χαρούμε το 3-0, γιατί ήταν η πρώτη μας πειστική νίκη την φετινή σεζόν και ο πρώτος αγώνας που δεν δεχθήκαμε τέρμα».

 

Για την απευθείας εκτέλεση φάουλ και την επέμβαση του Βελλίδη που του στέρησε το γκολ:

 

«Ο τερματοφύλακας έκανε μάλλον ένα βήμα προς την πλευρά όπου τελικά εκτέλεσα το φάουλ. Αλλιώς θα έμπαινε αλλά δεν πειράζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας με ένα ωραίο γκολ, αλλά πιστεύω ότι αυτό που δεν ήρθε με την Λαμία, θα έρθει αργότερα»

 

Για τα γενέθλια του την παραμονή του αγώνα;

 

«Φυσικά δεν υπήρχε χρόνος για να τα γιορτάζω, γιατί παίζαμε αγώνα την επόμενη ημέρα. Η οικογένεια μου ετοίμασε ένα ωραίο πάρτι στο σπίτι, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος».