Στον ΠΑΟΚ έχει φτάσει πρόταση για τον δανεισμό του Εσίτι

Η πρόταση ήρθε από την Γκεζτέπε και φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για την μετακόμιση του Νιγηριανού στην Τουρκία.

Στη γειτονική χώρα, μάλιστα, αναφέρουν ότι είναι δεδομένη η συμφωνία της Γκεζτέπε με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμού του 26χρονου αμυντικού μέσου κι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές του παίκτη.

Ο Εσίτι δεν είναι στις προτεραιότητες του Πάμπλο Γκαρσία. Έχει πάρει χρόνο, όμως, δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Ουρουγουανός τεχνικός. Ο Εσίτι είναι αλήθεια ότι δεν έχει ικανοποιήσει και στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να καλύψουν μέρος των 3 και πλέον εκατ. ευρώ που δαπάνησαν το καλοκαίρι του 2019 για να πάρουν τον παίκτη από τη Γάνδη, αλλά και να γλιτώσουν το συμβόλαιό του.

Η Γκεζτέπε, η οποία είναι στη 16η θέση (σε 21 ομάδες, αφού υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα στην Τουρκία φέτος), θέλει να ενισχυθεί άμεσα για να βελτιώσει τη θέση της και ο Εσίτι είναι στην κορυφή της λίστας. Θα καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ενώ αν θελήσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κληθεί να δώσει δύο εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η τουρκική ομάδα πήρε με μισό εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ τον Βόσνιο στόπερ Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος είναι βασικός και μετράει 11 παιχνίδια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy