Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαροι αναφορικά με τις προθέσεις του στην υπόθεση του Γιώργου Κούτσια

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Γιώργου Κούτσια στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τις προθέσεις της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το φως της δημοσιότητας είδε το βράδυ της Παρασκευής το σενάριο δανεισμού στον Βόλο για τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο στον ΠΑΟΚ είναι ανένδοτοι στο τι πρέπει να συμβεί για προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν γίνεται καμία συζήτηση δανεισμού του νεαρού διεθνή πριν αυτός υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα θεωρούν ότι οι εκπρόσωποι του Κούτσια καθυστέρησαν το θέμα και όταν δέχτηκαν πίεση από τον ΠΑΟΚ, απάντησαν με μια εκτός λογικής αντιπρόταση.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του Κούτσια που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η θέση του ΠΑΟΚ απέναντι του είναι ξεκάθαρη: Δεν θα δοθεί δανεικός αλλά παράλληλα δεν υπολογίζεται και από την ομάδα αλλά αυτό που τονίζουν είναι ότι η συμπεριφορά του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι άψογη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy