Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά την προοπτική αντικατάστασης του Κώστα Μέξα!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή είναι στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να διορθώσουν την κάκιστη εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια με Ηρακλή και ΠΑΟ.

Ο Κώστας Μέξας, είναι αυτή τη στιγμή «μετέωρος», καθώς η ομάδα φαίνεται να μην έχει ρυθμό και δεν αποδίδει σύμφωνα με τα «θέλω» της διοίκησης και ο προπονητής είναι σε αυτές τις περιπτώσεις η εύκολη λύση.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό,  δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά ασφαλώς και δεν είναι από τα ματς που θα κρίνουν την δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Πάντως, το γεγονός ότι στον «δικέφαλο» ακούγεται ήδη το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά και του Αρη Λυκογιαννη δείχνει την τάση και την διάθεση των ανθρώπων της ομάδας να μπουν σε άλλη λογική.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να φανούν οι τελικές προθέσεις των διοικούντων και το αν θα δώσουν μια ευκαιρία στον Κώστα Μέξα η όχι…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy