Σβαμπ: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για το 2022…»

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Στέφαν Σβαμπ να δηλώνει ανυπόμονος για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση…

Από τις 22 Δεκεμβρίου έχει να μετρήσει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση ο ΠΑΟΚ καθώς με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, η πανδημία του κορωνοϊού «χτύπησε» τους Θεσσαλονικείς, βγάζοντας διαρκώς κρούσματα. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό λόγω της έξαρσης του ιού στην ομάδα του Αγρινίου, με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ να είναι οριακή ενώ τα κρούσματα «χτύπησαν» κόκκινο την Παρασκευή (7/1), με τον αριθμό των θετικών να αγγίζει τους οχτώ ποδοσφαιριστές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι προπονήσεις ήταν ειδικών συνθηκών για τους ασπρόμαυρους και οι έλεγχοι αλλεπάλληλοι, με την επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα να έχει οριστεί για τις 12/1 απέναντι στον Παναιτωλικό. Κοινώς, ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 21 ημέρες χωρίς επίσημο παιχνίδι, και αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπει σε ένα σερί αγώνων και ντέρμπι μέχρι τέλος Φλεβάρη.

Προφανώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες «ζόρισαν» αρκετά και τους ποδοσφαιριστές δεδομένης της αναπροσαρμογής του πλάνου, με τον Στέφαν Σβαμπ να δηλώνει ανυπόμονος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση το 2022.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy