Σβαμπ: «Για πρώτη φορά δεν έκανα προετοιμασία»

Στους στόχους του ΠΑΟΚ στην νέα χρονιά αναφέρθηκε ο Στέφαν Σβαμπ σε συνέντευξή του στην «Kronen Zeitung» στην οποία στάθηκε αρκετά και στις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται τα παιχνίδια και προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός χαφ:

«Εδώ μπορώ να είμαι απλά ποδοσφαιριστής, δεν έχω τόσες υποχρεώσεις και ραντεβού όπως είχα στη Ραπίντ. Όμως, είμαι εδώ μόνο πέντε μήνες. Στην Ελλάδα υπάρχει lockdown λόγω κορωνοϊού, είναι σκληρό αλλά οι άνθρωποι το δέχονται».

Για τον Ιανουάριο των ντέρμπι:

«Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα αγωνιστούμε δύο φορές μέσα στον Ιανουάριο. Είναι ο αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα, θέλουμε τον τίτλο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον κατακτήσουμε».

Για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Είναι πάντως η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν είχα διακοπή και προετοιμασία μέσα στον χειμώνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα λειτουργήσει αυτό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε τοπ ομάδες. Δεν υπάρχει τόση ένταση, όσο τεχνική και τακτική, πολλές ομάδες βασίζονται σε ποδοσφαιριστές από την Νότια Αμερική. Ο φανατισμός των οπαδών είναι πολύ διαφορετικός».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy