Συγκινεί η Δέσποινα Μοίρου για την επέτειο θανάτου του αγαπημένου της Νίκου Κούνδουρου

Για τη Δέσποινα Μοίρου, ο Νίκος Κούνδουρος ήταν τα πάντα, ο άνθρωπος που τη μύησε στον χώρο της υποκριτικής και της έδωσε την ώθηση να ανέβει και να βρίσκεται σήμερα στην Αμερική όπου κάνει διεθνή καριέρα, πρωταγωνιστώντας σε πολλές ταινίες και όχι μόνο.

Η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός, με αφορμή την επέτειο θανάτου του Νίκου Κούνδουρου που έφυγε από τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου 2917, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

«Ίδια μέρα ,μα ένας χρόνος χωρίς τον Νίκο Κούνδουρο ,,,Τον Νικολιό..τον πατέρα μου στην Αθήνα όπως τον αποκαλούσα ,,,μιας και είχα πάντα ελάχιστους φίλους στη Αθήνα ,,, έκανα παρέα με μεγάλους σε ηλικία ηθοποιούς , ζωγράφους ,ποιητές που έφευγαν ένας ένας , ο Νικόλας ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανών …Περήφανος ,ιδιοφυής ,Αρχοντικός, Αγέροχος ,Ασυμβίβαστος ,Πληθωρικός ,Εκρηχτικός. Σχεδόν καθημερινά τα τελευταία 10 χρόνια στο Μετς ,να συζητάμε , να ζωγραφίζουμε κ να βλέπουμε ταινίες παρέα , να μου διδάσκει τόσες Πολύτιμες γνώσεις κ μυστικά , σαν μύστης ,, για τη ζωή πρώτα πρώτα και για την τέχνη. Ο Κούνδουρος ήταν σαν θεός μου, η μεγάλη μου αδυναμία!! Επιθυμούσα να τον συναντώ καθημερινά , διψούσα για τα λόγια του,, μιας και δε γνώρισα κανένα τέτοιο μεγαλείο ψυχής και χαρακτήρα «Θεριό» όπως το έλεγα ,,,η φιλία του ήταν το οξυγόνο μου. Ο Νικόλας που τόσο μ άρεσε να του κάνω χοντρές πλάκες ,αυτός που φύλαγε στο τέλος την καλύτερη ! Φθινόπωρο ερχόμενη στην Αθήνα για τη ταινία «Pas de deux» πάω σπίτι του να του κάνω έκπληξη …μου ανοίγει την πόρτα η γραμματέας του που της λέω «Σσσςς»,, κ αρχίζω να φωνάζω «Νίκο Νίκο » η νεαρά τρέχει πίσω κ της γνέφω » μη μιλάς !» Ανεβαίνω πάνω στο ατελιέ και ο Νίκος άφαντος !!!το κορίτσι σε σοκ με ρωτά «….αχ δεν έμαθες;»
Άλαλη από την απώλεια έμεινα βουβή ώρες κοιτάζοντας τον Αρχάγγελο Μιχαήλ που είχε ζωγραφίσει ,,,,
Μου λέγε :»Είμαι ότι έχω ξεχάσει , άραγε ότι ήταν να γίνει έγινε ; ;;και έγινε στα αλήθεια ;;; ονειρεύτηκα πως πέθανα».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy