Βαθιά συγκίνηση σκόρπισε η επιστολή του Μάκη Μανάβη πριν μπει στο χειρουργείο…

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα έστειλε μέσα από το Διαβαλκανικό, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες, ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, γνωστότερος ως ο Μάκης ο Μανάβης, εμβληματικός ηγέτης του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ.

 

Ο φίλος του, Στάθης Νάκος, βγήκε στον αέρα του Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και διάβασε επιστολή του Μανάβη, λίγες ώρες πριν από την εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί ο τελευταίος.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Μάκη του Μανάβη:

«Διά της παρούσης, ο κάτωθι υπογεγραμμένος Θωμάς Μαυρομιχάλης του Μιχαήλ νοσηλευόμενος στο “Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης” θα ήθελα να εξάρω πρωτίστως τη διοίκηση του “Διαβαλκανικού” για τις εκπληκτικές ανέσεις που παρέχει στους ασθενείς, τους διεθνούς φήμης καταξιωμένους καθηγητές ιατρικής και το εξαιρετικά άρτιο εκπαιδευμένο και ευγενικό νοσηλευτικό προσωπικό.

Εύγε στον κ. Αποστολόπουλο. Θα ήθελα ομοίως να ευχαριστήσω τον κ. Σαραντζή Νικόλαο, χειρούργο καθηγητή ιατρικής του Α.Π.Θ., τον ουρολόγο χειρούργο Λαμπανάρη Γεώργιο, τον Δημητριάδη Αθανάσιο, επίκουρο καθηγητή νεφρολογίας, τον καρδιοχειρούργο Βασίλειο Χαλβατζούλη, τον επίκουρο καθηγητή χειρουργικής του Α.Π.Θ. κ. Κοσμίδη Χριστόφορο και τον κ. Κωνσταντινίδη Χάρη, διευθυντή ρομποτικής χειρουργικής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στον διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γκαγκάτση Μάκη και στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Κυριάκο Κυριάκο. Στους εκλεκτούς δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς των ερτζιανών της πόλης μας Τσατσαρό Κωνσταντίνο, Πετρουλάκη Νίκο και Μπούζο Γεώργιο.

Αισθάνομαι ομοίως ότι θα πρέπει να αναφερθώ με μεγάλη συγκίνηση τόσο στους ανώνυμους όσο και επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι εξεδήλωσαν την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Από τη μακρινή Αυστραλία, την Αμερική, την Ελβετία, τη Γερμανία κλπ. Τα λόγια όλων και οι ευχές τους αποτέλεσαν βάλσαμο στην ψυχή μου για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να κρατηθώ στη ζωή. Οι εκδηλώσεις αγάπης τους για το άτομό μου είναι κάτι το εκπληκτικό.

Τέλος, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγάλο μου ευεργέτη, τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, για ό,τι προσέφερε για την πλήρη ίασή μου. Είναι ευτυχής ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος που προΐσταται ένας τέτοιος πρόεδρος της μεγάλης μας αγάπης, του ΠΑΟΚ. Μεγάλος πρόεδρος, μεγάλος άνθρωπος. Να ξέρουν όλοι ότι ο Ιβάν θα μας οδηγήσει στη λεωφόρο της δόξας, του πεπρωμένου και του μεγαλείου. Θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη για όλη μου τη ζωή. Υπόσχομαι δε ότι, πρώτα ο Θεός, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί και θα βρεθούμε όλοι αντάμα στα μπετά της Τούμπας.

Με αγάπη και εκτίμηση

Θωμάς Μαυρομιχάλης»