«Συμφωνία- πακέτο για Τούμπα και Καυτανζόγλειο!»

Σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κούβελας, για το ζήτημα της Νέας Τούμπας αλλά και της πιθανής «μετακόμισης» του Δικεφάλου στο «Καυτανζόγλειο».

Ο Δημήτρης Κούβελας, μεταξύ άλλων, σημείωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Libero 107.4»:

«Ο Πρωθυπουργός θέλησε να ακούσει τόσο τον Ιβάν Σαββίδη όσο και τους φορείς της Θεσσαλονίκης για το θέμα του γηπέδου. Έδειξε ενδιαφέρον για το τι έχει συμβεί και το τι περιμένουμε. Σημείωσε πως ο στόχος είναι η Νέα Τούμπα να προχωρήσει, και αυτό να γίνει με συντονισμένες κινήσεις της κάθε πλευράς που θα εμπλακεί. Πληροφορήθηκε τόσο για όσα θα αναλάβει ο Δήμος, όσο και για αυτά που θα αναλάβει η Περιφέρεια, όπως φυσικά και για το τρόπο που θα δράσει ο ΠΑΟΚ. Ήδη υπάρχει το ειδικό χωρικό σχέδιο που κάνει τα «βήματά» του. Θα πρέπει να μπει ένα φρένο σε όλα όσα έχουν ακουστεί αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για το γήπεδο. Η δημιουργία ενός νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ αφορά ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και όλοι οι φορείς θα δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Γίνονται κινήσεις ώστε να προκύψει μια συμφωνία πακέτο που θα αφορά το Καυτανζόγλειο και τη Τούμπα. Το Καυτανζόγλειο θα αναβαθμιστεί. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ο στόχος είναι να φιλοξενηθεί ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο τις σεζόν 2020-21 και 2021-22 και τη σεζόν 2022-23 να μπει στη Νέα Τούμπα. Χαίρομαι που οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν πάρει «ζεστά» το θέμα και το «τρέχουν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπήρχε ένα «αγκάθι» για το θέμα του Καυτανζογλείου αλλά από τη στιγμή που υπάρχει θέληση, αυτό το θέμα θα λυθεί».

Αναφορικά με γηπεδικά θέματα των υπόλοιπων ομάδων της Θεσσαλονίκης, ο κ. Κούβελας σχολίασε:

«Αυτό που περιμένει η κυβέρνηση από την κάθε ομάδα, τον κάθε «φορέα» αν μπορώ να το πω έτσι, που θα θελήσει να κάνει εργασίες σε γήπεδο είναι το εξής: Να μας καλέσει στο τραπέζι και να μας παρουσιάσει έναν φάκελο που θα έχει μέσα όλα τα δεδομένα. Το τι σκέφτεται να κάνει, τη χρηματοδότηση των έργων, το πλανο συντήρησης της κατασκευής που θα προκύψει. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο. Όταν κάποιος φέρει στο τραπέζι εγγυήσεις για τη χρηματοδότηση του πλάνου του, τότε μπορεί να γίνει συζήτηση ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy