Συνάντηση Ρέμπε με Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να υλοποιήσει την επιθυμία του Άμπελ Φερέιρα και να κρατήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Τούμπα.

Τα πράγματα φυσικά δεν είναι απλά. Ο διεθνής αριστερός μπακ είναι στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να έχει έρθει ήδη επίσημη πρόταση. Το θέμα είναι ότι ο Γιαννούλης έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ. Αν έρθει το ποσό και επιθυμεί ο παίκτης, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Επίσης, είναι άγνωστο αν οι προτάσεις προσεγγίζουν τη ρήτρα.

Ο Γιαννούλης έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και αν έρθει πρόταση, για παράδειγμα, στα μισά χρήματα θα είναι ελάχιστα για την αξία του παίκτη. Ειδικά μετά την εμφάνιση με τη Μπενφίκα, όπου έχει ανέβει τρομερά η μετοχή του. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ζυγίζει τις καταστάσεις και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ξέρει ότι αν περάσει ο σύλλογος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η αξία του θα εκτοξευτεί.

Όπως και να έχει, ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» Όλαφ Ρέμπε, είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τον Γιαννούλη. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές στον 25χρονο μπακ κι επέκταση του συμβολαίου του, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τη ρήτρα. Αν θα μείνει η ίδια, θ’ αυξηθεί ή δεν θα υπάρχει καθόλου. Ασφαλώς είναι ένα θέμα που θ’ απασχολήσει σοβαρά τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ακόμα και αν η κατάληξη είναι η πώληση, δεδομένα θα ήθελε τον Γιαννούλη και στα δύο ματς με τη Κράσνονταρ. Σίγουρα, πάντως, μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δύσκολα θα ενδώσει σε ποσό που θ’ απέχει αρκετά από τη ρήτρα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy