Συνεχίζονται τα σενάρια στην Ιταλία για την Πίζα και τον Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι στην αποχώρηση του Γιάσμιν Κούρτιτς, προκειμένου να απαλλαγεί από το 1,3 εκατ. ευρώ των ετήσιων αποδοχών του και να πάρει έναν πιο νεαρό παίκτη, για περισσότερα χρόνια,.

Η Πίζα είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται πάρα πολύ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Σε νέα δημοσιεύματα τονίζεται ότι η Πίζα επιμένει για τον 33χρονο διεθνή Σλοβένο χαφ, αλλά σημαντική παράμετρος στην υπόθεση είναι η Πάρμα που κατέχει το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και φυσικά δεν επιθυμεί να ενισχυθούν οι αντίπαλοί της στην Serie B.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς λοιπόν, η πρώτη πρόταση από την Πίζα απορρίφθηκε, αλλά τπο θέμα δεν έληξε: «Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση έχει αλλάξει, με την Πίζα να ελπίζει ακόμη σε λευκό καπνό. Σύμφωνα με πληροφορίες της La Nazione, ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα προσφορά», τονίζουν οι Ιταλοί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy