Συνελήφθη για ομαδικό βιασμό ανήλικης διάσημος ποδοσφαιριστής

STEVE MARLET - Directeur Sportif (Red Star)

Με τα χειρότερα γράμματα σε τίτλους στα ΜΜΕ γράφτηκε σήμερα το όνομά του, που κάποτε το μόνο που απασχολούσε ήταν τα κατορθώματά του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο 44χρονος σήμερα Στιβ Μαρλέτ, συνελήφθη στην πόλη Οσέρ, μαζί με άλλα δύο άτομα, για υπόθεση ομαδικού βιασμού μίας 17χρονης κοπέλας το 1997, όταν αγωνιζόταν στην ομώνυμη γαλλική ομάδα.

Ο βιασμός καταγγέλθηκε και βγήκε στην επιφάνεια από την κοπέλα και την οικογένειά της το 2012, όταν ο διάσημος διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, κλείνοντας τη σπουδαία καριέρα του.
Ο γενικός εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι ο Στιβ Μαρλέτ κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μίας ανήλικης κοπέλας το 1997 και για το λόγο αυτό συνελήφθη, καθώς δύο μάρτυρες και συγκεκριμένα τα δύο άλλα άτομα που συμμετείχαν στην αποτρόπαιη αυτή πράξη, ομολόγησαν την παρουσία του.

Ο δικηγόρος του 44χρονου βετεράνου διεθνούς ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι «πρόκειται για αρχαίους ισχυρισμούς», ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή όχι την ιστορία και τις κατηγορίες, λέγοντας πως ο πελάτης του θα μιλήσει στο δικαστήριο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy