Συνελήφθη γυναίκα ποδοσφαιριστή ως λαθρομετανάστρια

Μπλεξίματα με την αστυνομία είχε μια γυναίκα ενός Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή αφού της πέρασαν χειροπέδες νομίζοντας ότι είναι λαθρομετανάστρια. Το περιστατικό συνέβη στην Κύπρο και η συλληφθείσα είναι η σύζυγος του Λουίς Κάρλος που  αγωνίζεται στην ομάδα Δόξα,

Η γυναίκα περπατούσε στο δρόμο με κατεύθυνση προς το σχολείο που πηγαίνει το παιδί της για να το παραλάβει, χθες στο μεσημέρι.

Δίπλα της σταμάτησε αυτοκίνητο με συμβατικούς αριθμούς από το οποίο κατέβηκαν ένας άντρας και μια γυναίκα με πολιτικά και ζήτησαν τα στοιχεία της.

Η γυναίκα δεν είχε μαζί της ταυτότητα και τότε οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της περάσουν χειροπέδες με τη γυναίκα να αντιδρά. Τελικώς της έβαλαν χειροπέδες και την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Ενημερώθηκαν ωστόσο ότι η γυναίκα βρίσκεται νόμιμα στη Κύπρο και είναι σύζυγος ποδοσφαιριστή. Την άφησαν ελεύθερη χωρίς να της ζητήσουν συγγνώμη.

Η γυναίκα έκανε καταγγελία για την μεταχείριση της οποίας έτυχε στη πρεσβεία της ενώ θα καταθέσει και καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Η αστυνομία από τη πλευρά της, δικαιολόγησε τη στάση των αστυνομικών αναφέροντας πως η γυναίκα δεν είχε στοιχεία και δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.