Συνεργασία με την πρωταθλήτρια Αυστραλίας Γουέστερν Γιουνάιτεντ, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσιεύματα στην Αυστραλία. Πρόκειται για τον σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ενώ είναι στο τεχνικό τιμ και ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου» Τζόνι Αναστασιάδης.

Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ, λοιπόν, φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσουν σε συνεργασία για την αξιοποίηση των ταλέντων του συλλόγου που εδρεύει στην Μελβούρνη. Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι στελέχη της Γουέστερν βρέθηκαν στην Ελλάδα και είχαν συζητήσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Επιθυμία των Αυστραλών είναι οι ταλαντούχοι παίκτες τους να πάρουν ευκαιρίες στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχουν ταχύτερη ποδοσφαιρική ανέλιξη.

Πρόεδρος της Γουέστερν Γιουνάιτεντ είναι ο Τζέισον Σουρασής με καταγωγή από την Κω. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Τζον Αλοϊζι και έχει συνεργάτη τον Τζόνι Αναστασιάδη. Η ομάδα εδρεύει στη Μελβούρνη κι έχει έντονο ελληνικό στοιχείο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy