Σύσκεψη κορυφής σε μεταγραφικό φόντο για τον ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Τρίτης (12/06), ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παρουσία των δύο γιων του, Γιώργου και Νίκου, του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Λούμπος Μίχελ, ενημερώθηκε διεξοδικά για τις κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και το τι πρέπει να γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο «δικέφαλος» του Βορρά θα κινηθεί άμεσα στις δύο σημαντικές ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, που αφορούν τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Τέεμου Πούκι.

Τα δύο ονόματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, για τους οποίους θα ξεκινήσει από σήμερα ο τελευταίος κύκλος των επαφών με τους εκπροσώπους τους, για να μπει και ένα τέλος στα δύο μεταγραφικά σίριαλ. Είτε θετικά, είτε αρνητικά, οι υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών θα πρέπει να κλείσουν άμεσα, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, προχωρώντας στις νέες βελτιωμένες προτάσεις, με την ελπίδα ότι θα υπάρχουν το συντομότερο δυνατόν οι απαντήσεις από τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς θα πρέπει και η ομάδα να γνωρίζει τι θα γίνει ενόψει της νέας χρονιάς, που αρχίζει σε μια εβδομάδα.

Έγινε κουβέντα και για ποδοσφαιριστές, που επίσης ενδιαφέρουν τον «δικέφαλο» (Ακπόμ, Κόντε, Ζίβκοβιτς κ.α.), αλλά και υποθέσεις που αφορούν παίκτες από το υπάρχον (μεγάλο σε αριθμό) ρόστερ της ομάδας, τους δανεικούς, με το Λουτσέσκου να ζητάει ένα και μόνο πράγμα: να μην πειραχτεί ο βασικός κορμός της ομάδας.

Πηγή:gazzetta.gr