Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, τίμησε το πρωί της Κυριακής τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων της ομάδας στην τραγωδία των Τεμπών, πριν 23 χρόνια

Το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι νεαρούς φίλους του ΠΑΟΚ που έφυγαν από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου 1999, επιστρέφοντας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έγινε το πρωί της Κυριακής στα Τέμπη.

Πλήθος φίλων της ομάδας έδωσαν το «παρών» φωνάζοντας «αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Όλα τα τμήματα του συλλόγου είχαν εκπροσώπηση, ενώ από πλευράς ΠΑΕ εκεί ήταν ο Γιώργος Σαββίδης, καθώς και οι Άλκης Ησαϊάδης και Άκης Μπεκιάρης.

Από την ομάδα στο μνημόσυνο ήταν ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που λόγω τραυματισμού δεν βρίσκονται στην αποστολή για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Κώστας Μαλιούφας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy