«Τα χρήματα δεν ήταν δικά τους – Μόνη λύση ο Βαρδινογιάννης»

Mε τον Παναθηναϊκό έζησε μαγικές στιγμές και μεγάλες επιτυχίες και το… κατάντημα της ομάδας τα τελευταία χρόνια τον έχει στεναχωρήσει. Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΜΑΧ Fm 100,2 για το… μαραμένο τριφύλλι και προτείνει λύσεις για να σωθεί η ομάδα.

» Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το δρόμο του. Είναι λυπηρό. Εμείς που έχουμε παίξει στην ομάδα αισθανόμαστε άσχημα. Είναι απόδειξη ότι ομάδες που κάνουν λάθη στο οικονομικό κομμάτι, όσο μεγάλες κι άν είναι κατρακυλούν στον «πάτο». Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ήταν μια οικογένεια που στήριζε την ομάδα.

Εγώ ποτέ δεν πίστεψα στην πολυμετοχικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει 25 παίκτες στο ρόστερ και πληρώνει άλλους 70 που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρήματα που έδιναν επί πολυμετοχικότητας δεν ήταν δικά τους. Αυτό συνέβη μετά τις αποχωρήσεις των Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου» είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο παλαίμαχος άσος συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζω ότι θα βρεθεί επενδυτής μεγάλου μεγέθους και θα σώσει την ομάδα από την ανυποληψία.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως οι όποιοι ενδιαφερόμενοι φεύγουν γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας. Η μόνη λύση είναι να γυρίσει πίσω η οικογένεια Βαρδινογιάννη! Βγενόπουλος, Πατέρας και Αλαφούζος τι έκαναν; Πού είναι η εξυγίανση; Ο Παναθηναϊκός που είναι «μαγαζί γωνία» δεν μπορεί να ορθοποδήσει!

Για τον ΟΦΗ

Για τον ΟΦΗ και τον Ευγένιο Γκέραρντ: ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έχουν περίπου το ίδιο πρόβλημα. Λείπουν τα χρήματα. Αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα θα ανέβαινε εύκολα στη Σούπερ Λιγκ. Τα πολλά μέλη της διοίκησης είναι ένα θέμα που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα γιατί ακούγονται διάφορες απόψεις. Υπάρχει ακόμα περιθώριο για τον ΟΦΗ. Είναι νωρίς στο πρωτάθλημα.

Έπαιξα 6 χρόνια. Τον Γκέραρντ τον είχα προπονητή έναν χρόνο. Τεράστια προσωπικότητα. Και μόνο που σε κοιτούσε καταλάβαινεςε τι ήθελε! Προσέφερε πάρα πολλά. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους που έφυγε, αλλά θα τον θυμόμαστε για πάντα. Είχε απίστευτη μεταδοτικότητα. Πολλά πράγματα που κάναμε τότε, προσπαθώ να τα κάνω και τώρα εγώ…