Τα… φροντιστήρια του Ραζβάλ Λουτσέσκου στους παίκτες του

Συνέχεια στη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας για τους παίκτες του ΠΑΟΚ! Οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν πρωί κι απόγευμα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να… ρίχνει το βάρος κυρίως σε θέματα που αφορούν την τακτική. Επίσης, υπήρξε αρκετή δουλειά και στη φυσική κατάσταση.

Το πρωί οι παίκτες του «δικέφαλου» δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο επικεντρώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις τακτικής. Ένα είδος… φροντιστηρίου απ’ τον Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν σαφώς πιο χαλαρό αφού δεν περιελάμβανε φυσική κατάσταση, αλλά μόνο ποδοσφαιρική δουλειά. Με τον τεχνικό του «δικέφαλου» να συνεχίζει την προσπάθεια για να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη δική του… ταυτότητα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα έγιναν αρκετά παιχνίδια σε μικρό χώρο με την ένταση να είναι σε υψηλό βαθμό. Προς το τέλος του προγράμματος ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του αφιέρωσαν τη δουλειά αποκλειστικά στην τακτική!

Αύριο Παρασκευή (2/7) το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι δύο προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy