Τα σχέδια για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ προκαλούν…περίεργες αντιδράσεις

Θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Ομάδα κατοίκων της περιοχής εκφράζει την ανησυχία της για το πλάνο υπογειοποίησης της οδού Κλεάνθους, στο πλαίσιο του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, πολιτικός μηχανικός έχει αναλάβει να μελετήσει τον σχεδιασμό του έργου, καθώς η υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους θα δημιουργήσει προβλήματα διάσπασης και κυκλοφορίας στον χώρο της αλάνας.

Η ένσταση των κατοίκων δεν έχει να κάνει με το γήπεδο καθαυτό, αλλά με τα έργα που θα το συνοδεύουν, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφοροποίηση της αρχικής μελέτης και να ξεπεραστεί το εμπόδιο.

Για το θέμα μίλησαν στο Metropolis 95.5 ο εκπρόσωπος των κατοίκων Ανδρέας Λεούδης και εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Αβαρλής.

«Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τελειώσει γρήγορα όλο το θέμα. Βλέποντας το περιβαλλοντικό σχέδιο που υπάρχει δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα με την υπογειοποίηση των δρόμων πέριξ του γηπέδου. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει ισοζύγιο μεταξύ των χώρων» είπε ο Ανδρέας Λεούδης και συνέχισε:

«Θα πρέπει να γίνει υπογειοποίηση ή εμβάθυνση του γηπέδου για να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα. Ο κάτοικος της περιοχής με το σχέδιο της περιοχής θα έχει πρόβλημα στη σύνδεση των δύο πλευρών του δρόμου, καθώς κόβει την αλάνα στη μέση. Θα σκοντάψει η διαδικασία σε περιβαλλοντικά ζητήματα και αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στη συνέχεια. Οι μηχανικοί που μιλήσαμε, χαρακτηρίσαμε το σχέδιο έκτρωμα. Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε τριβές».

Ο Γιώργος Αβαρλής σχολίασε για το θέμα: «Ήρθε στον Δήμο Θεσσαλονίκης μία ειδική μελέτη για να ξεκινήσει το σχέδιο του γηπέδου, κάτι το οποίο είναι το πρώτο βήμα. Ο Κωσταντίνος Ζέρβας μας ζήτησε να το τρέξουμε με χίλια το ζήτημα. Αυτό το τείχος που υπάρχει θέμα είναι στην είσοδο και στην έξοδο του τούνελ της υπογειοποίησης. Εγώ δεν θέλω μία μελέτη που να σηκώνει ενστάσεις. Θέλουμε ένα γήπεδο για τον ΠΑΟΚ στα επόμενα τέσσερα χρόνια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy