Τα σενάρια της πρόκρισης

Μετά τις δύο ήττες του από τη Βίντι ο ΠΑΟΚ δεν κρατά πια την τύχη στα χέρια του και χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά και ένα βολικό (ισοπαλία ή ήττα) των Ούγγρων στο Μπορίσοφ, για να επιστρέψει στη μάχη της πρόκρισης.

Η αγγλική ομάδα, χάρη στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει, έχει ήδη προκριθεί πρώτη από τον όμιλο, ωστόσο ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του ένα βουνό να ανέβει, καθώς εκτός από το αποτέλεσμα στο Λονδίνο θέλει νίκη επί της ΜΠΑΤΕ την τελευταία αγωνιστική, εάν και εφόσον μέχρι τότε η Βίντι έχει στραβοπατήσει και στα δύο παιχνίδια της!

Τα σενάρια πρόκρισης

Αν Βίντι κερδίσει στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, παίρνει την πρόκριση ακόμη και αν ΠΑΟΚ πάρει το «διπλό» στο Λονδίνο.

Αν το ματς στη Λευκορωσία τελειώσει ισόπαλο, ο ΠΑΟΚ θα ελπίζει σε πρόκριση μόνο με «διπλό», καθώς δεν του κάνει ούτε η ισοπαλία, αφού σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας με την ουγγρική ομάδα δεν ευνοείται.

Αν χάσει η Βίντι από την ΜΠΑΤΕ, τότε ο ΠΑΟΚ ελπίζει στην πρόκριση ακόμη και αν χάσει στο Λονδίνο, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει στην Τούμπα την ΜΠΑΤΕ και η Τσέλσι στη Βουδαπέστη τη Βίντι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy