Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Ιωαννίδη για τον Γιάννη και οι ευχές του on camera (βίντεο)

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του μπάσκετ. Ο θαυμασμός, ο σεβασμός και η αγάπη του Γιάννη Γιαννούλη για τον σπουδαίο Έλληνα coach είναι μεγάλη!

Για αυτό και πάντα δίνει το παρών του στους φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνει ο σύλλογος βετεράνων καλοσφαιριστών, με «ψυχή» τους τον Γιάννη Ιωαννίδη. Το βράδυ της Τετάρτης, οι βετεράνοι, αγωνίστηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Περιστερίου για την εταιρία σπαστικών παιδιών, όπου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συγκεντρώνοντας αρκετά χρήματα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Ιωαννίδης θέλησε να ευχηθεί στον Γιάννη, τα καλύτερα για το νέο του site G-Point.gr, και τα όσα είπε για εκείνον πραγματικά τον συγκίνησαν.

«Χαίρομαι για τον καινούργιο site γιατί έκανε τόσα καλά στη ζωή του και κάποτε να μπορεί να βοηθάει τον εαυτό του. Η ευχή μου είναι να είναι λεβεντόπαιδο όπως ήταν και να είναι καλύτερος και να έχει μεγαλύτερη ψώρα με το μπάσκετ που το αγαπάμε όλοι. Σε αυτή την ομάδα με έχεις αφήσει άναυδο πραγματικά, γιατί είσαι τύπος και υπογραμμός, είναι ιερός σκοπός τα χρήματα που πηγαίνουν στα  παιδιά αυτά, να τα σώσουμε από τους καρκίνους και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: