Τελικός Europa Conference League: Ποιες χώρες «παίζουν»

Τα δημοσιεύματα στην Αλβανία όσον αφορά την τύχη του τελικού του Conference League που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στα Τίρανα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος αφαίρεσης του από εκεί λόγω των όσων συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, συνεχίζονται.

«Η Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, τον οποίο κλωτσάει η αλβανική πολιτική σκηνή, κάνοντας δώρο στους Έλληνες», αναφέρει η ιστοσελίδα «Standard.al», ενώ στα ρεπορτάζ των γειτόνων μας υπάρχουν και άλλα στοιχεία.

Στο κόλπο φέρεται πως βρίσκεται και η Βόρεια Μακεδονία, ενώ σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται και Αυστρία μεταξύ των υποψηφίων χωρών.

Συγκεκριμένα, το «newportal.al» ισχυρίζεται πως: «Η UEFA έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό της Conference League» και όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ: «Η Red Bull Arena του Σάλτσμπουργκ και το «Έρνστ Χάπελ» της Βιέννης είναι δύο γήπεδα που θα μπορούσαν να προκριθούν σε αυτόν τον αγώνα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy