Τελικός Κυπέλλου Λουξ: Τέλος καλό όλα καλά με την υπογραφή σύμβασης μίσθωσης του ΟΑΚΑ ανάμεσα στη διοίκηση του Σταδίου και την ΕΠΟ

Λύθηκε το σημαντικό πρόβλημα που είχε προκύψει, αναφορικά με τη μη υπογραφή σύμβασης μίσθωσης του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στη διοίκηση του Σταδίου και την ΕΠΟ. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα το απόγευμα της Παρασκευής (20/5) κι έτσι υπεγράφη η πολυπόθητη συμφωνία.

Αυτή αφορά την κάλυψη πιθανών ζημιών στο Στάδιο και τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και την προσκόμιση ασφαλιστήριου για πιθανές ηθικές ή σωματικές βλάβες φιλάθλων.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε το γεγονός, συγχαίροντας την ΕΠΟ για την τελική συμφωνία. Αναλυτικά:

«Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy