Τέλος από προπονητής της ΑΕΚ ο Σάκοτα: Ποιο ρόλο αναλαμβάνει

Η χέση του Ντράγκαν Σάκοτα με την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και αυτό φρόντισε να το δείξει η Ένωση για μία ακόμα φορά. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, ο «Σάλε» θα παραμείνει στην ομάδα, αυτή τη φορά από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ παράλληλα θα είναι και υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ομάδας.

Έτσι, η τρίτη επιστροφή του Σάκοτα στο «κιτρινόμαυρο« πάγκο ολοκληρώθηκε, με τον πολύπειρο προπονητή να συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και του Champions League, γράφοντας μία ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας.

Με την εξέλιξη αυτή η ΑΕΚ βγαίνει και… τυπικά στην αγορά για προπονητή, με το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη να επικρατεί.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο δις τροπαιούχος – εντός του 2018 – προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της «Βασίλισσας», όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται…

Πηγή:SDNA