Τέλος εποχής για έναν από τους πιο εμβληματικούς παράγοντες

Υπήρξε μύθος των γηπέδων, μία από τις χαρακτηριστικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου με μεγάλες ατάκες στο ενεργητικό και πρόεδρος ομάδας για σχεδόν είκοσι χρόνια. Αν δεν καταλάβατε μιλάμε για τον διοικητικό ηγέτη του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, για τον οποίο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μιας και αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο δίνοντας το σύνολο των μετοχών του.

Επί της ουσίας, πρόκειται κάτι σαν… γονική παροχή και όχι πώληση, καθώς παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ της Βοιωτίας στον γαμπρό του και στον ανιψιό του!

Ειδικότερα, δίνει το 59,93% των μετοχών στον Ανδρέα Κολοκυθά και το 10,60% στον Κωνσταντίνο Κολοκυθά. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει αναλάβει εδώ και πολύ καιρό την προεδρία της ΠΑΕ και «τρέχει» γενικότερα την ομάδα.

Για την ολοκλήρωση της παραχώρησης των μετοχών της ΠΑΕ Λεβαδειακός απομένουν τα τυπικά, αφού το θέμα συζητήθηκε στη πιο πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (11/1) και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του Νόμου, στην επόμενη συνεδρίαση θα δοθεί και η σχετική άδεια.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την ομάδα της Βοιωτίας και επιβεβαιώνουν μέλη της ΕΕΑ, η παραχώρηση των μετοχών του Γιάννη Κομπότη απλά συμπίπτει αλλά δεν συνδέεται με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο ο Γιάννης Κομπότης πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνων.