Τέλος και το Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

ΕΠΟ τρώει το ένα άκυρο μετά το άλλο σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά το «όχι» της κυπριακής αστυνομίας για το «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, απάντησε αρνητικά και ο Αχιλλέας Μπέος για το Πανθεσσαλικό.

Ο δήμαρχος του Βόλου μετά από διαβουλεύσεις και επαφές που είχε με την ομοσπονδία και τον Τάκη Μπαλτάκο έριξε κι αυτός άκυρο για να γίνει ο τελικός στην πόλη της Μαγνησίας και η ΕΠΟ συνεχίζει να… τρέχει, με τον προγραμματισμό της να έχει εξελιχθεί σε… φιάσκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

«Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy