Τέλος ο Ουάρντα: ΠΑΟΚ και Αιγύπτιος, θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους!

Οι σχέσεις του Αιγύπτιου άσου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχουν κλονιστεί...

Αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το καλοκαίρι εξελίχθηκε σε προβληματική και φάνηκε όλο αυτό το διάστημα αρκετές φορές. Ο Ουάρντα δεν λέει να πειθαρχήσει στα «θέλω» του προπονητή του κι αυτό είναι ένα θέμα για την διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, τη στιγμή που η ομάδα μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ατίθασος Ουάρντα έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα αντιμετωπίστηκαν εσωτερικά με την τιμωρία του ποδοσφαιριστή από τις επίσημες υποχρεώσεις. Στο ματς με τη Βίντι όταν κλήθηκε να βοηθήσει στην ανατροπή του σκορ δεν ακολούθησε το πλάνο του προπονητή. Προτίμησε να δώσει το δικό του σόου με ατομικές προσπάθειες που δεν είχαν αντίκρισμα. Ουσιαστικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε και αυτή την ευκαιρία που πήρε από τον προπονητή του.

Ο Αιγύπτιος έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό πληρώνοντας το μάρμαρο της κακής του εμφάνισης στην Βουδαπέστη. Ο 25χρονος μέσος σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ της πατρίδας του αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα καθώς αντιλαμβάνεται πλέον ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του πως τα ψωμιά του στον ΠΑΟΚ είναι λίγα. Μάλιστα αν σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα τον Γενάρη για να «σκάσει» στον Δικέφαλο 3 εκατ. ευρώ δεν θα πει όχι και σε 6μηνο δανεισμό.

Στον ΠΑΟΚ από την άλλη «χτυπάνε» το κεφάλι τους που έδωσαν το καλοκαίρι τους Ενρίκε και Λάμπρου και κράτησαν τον Αμρ Ουάρντα, ενώ γνώριζαν πως είναι δύσκολος χαρακτήρας και χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

 

Aπόστολος Παγώνης