Τέρμα οι μύθοι: Κάτω από 14 εκατοστά το μέσο πέος σε στύση!

Καταρίπτεται ο μύθος του μεγέθους, αφού ερευνητές αποδεικνύουν ότι ο μέσος όρος του είναι πολύ μικρότερος από όσα θέλαμε να πιστεύουμε.

Μετράει ή δεν μετράει το μέγεθος; Η απάντηση είναι υποκειμενική και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βέβαια, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι ο μέσος όρος ενός φυσιολογικού πέους σε στύση δεν ξεπερνά τα 13,12 εκατοστά, σύμφωνα με βρετανική επιστημονική έρευνα.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί του King’s College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον ψυχίατρο Ντέβιντ Βιλ, έψαξαν όλες τις σχετικές δημοσιευμένες μελέτες, που περιλάμβαναν μετρήσεις αντρικών γεννητικών οργάνων κάθε φυλής και κάθε ηλικίας. Οι δειγματοληπτικές μετρήσεις συνολικά αφορούσαν 15.521 άντρες και με βάση τα στοιχεία, το μέσο μήκος του χαλαρού πέους είναι 9,16 εκατοστά.

Μάλιστα, στους 100 άνδρες μόνο οι 5 έχουν πέος άνω των 16 εκατοστών, ενώ μόνο οι 5 έχουν μικρότερο των 10 εκατοστών. Παράλληλα, δεν διαπιστώθηκε κάποια ιδιαίτερη συσχέτιση ανάμεσα στο μέγεθος του πέους και σε άλλα σωματικά χαρακτηριστικά, όπως το ύψος ή το βάρος.

Την ίδια στιγμή, οι ερευνητές υποστηρίζουν μόνο το 55% των αντρών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του οργάνου τους. Γι’ αυτό, ίσως φταίνε και οι πρωταγωνιστές στις ταινίες πορνό με τα τεράστια προσόντα… Στην πραγματικότητα, βέβαια, μόνο το 2% των αντρών έχει πέος 18 εκατοστών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy