Τερζής: «Πανέτοιμοι για ΠΑΟΚ»

Απόλυτη σιγουριά για την ετοιμότητα της ομάδας του έδειξε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής.

Αναλυτικά:

Για το πως κύλησε η προετοιμασία του Άρη αυτές τις μέρες: «Μετά από εντολή του προέδρου, μετά την απομάκρυνση του προπονητή, μου ανέθεσε να ετοιμάσω την ομάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι γνώριμο για εμένα, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια καινούρια αλλαγή, τα παιδιά με γνωρίζουν καλά. Ήμασταν αρκετό διάστημα μαζί, με κάποιους και πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αυτό που κάναμε ήταν να ετοιμάσουμε την ομάδα, να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το ντέρμπι».

Αναφορικά με το αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του: «Το κυριότερο είναι και γι’ αυτό που μίλησα με τα καινούρια τα παιδιά, είναι να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς και για τον κόσμο μας. Μπορεί να έχουν ακούσει κάποιες ιστορίες για παλιότερα παιχνίδια, όμως εμείς έπρεπε να τους βάλουμε στο κλίμα και το κάναμε, είχαμε διάφορα τετ α τετ για να κατανοήσουν το κλίμα με αυτόν τον αντίπαλο».

Για το αν θα υπάρχουν διαφορές στον Άρη: «Το σίγουρο είναι ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να ακολουθήσουμε το σκεπτικό που έχουμε. Θα αλλάξουμε σίγουρα κάποια πράγματα, από εκεί και πέρα ευελπιστούμε να τα δούμε την Κυριακή».

Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν: «Ο Πάλμα μιλήσαμε με τον ιατρό είναι κανονικά διαθέσιμος, ο Οντουμπάτζο θα είναι από τη Δευτέρα μαζί μας».

Για το πως περιμένει τον επικείμενο αγώνα αλλά και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά, συνήθως πάνε σε χαμηλό σκορ αν εξαιρέσουμε τον αγώνα πριν τρία χρόνια. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλο, έχουμε δει και τα δύο παιχνίδια του. Έχουν πολύ καλή τακτική αντιμετώπιση, έχουμε δουλέψει καλά. Ευελπιστούμε να το δείξουμε την Κυριακή και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy