Δ.Παπαδόπουλος:«Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα…αποφασισμένοι για πρόκριση με Λέφσκι Σόφιας»

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος μετά την κλήρωση αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα, στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, αλλά και στη ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας:

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Χρειαζόμαστε ένα καλό πρωτάθλημα και ευχόμαστε να είναι έτσι το φετινό. Πέρυσι τελειώσαμε δεύτεροι, φέτος έχουμε ως στόχο να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Έχουμε μια πολύ καλή, νεανική ομάδα και πιστεύουμε πως θα πάμε καλά».

Για την αλλαγή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Υπάρχει αλλαγή σελίδας, πέρασαν δύο χρόνια και έπρεπε να αντικατασταθεί. Έρχεται ο αξιολογότατος κ. Μπένετ και πιστεύουμε θα πάει πολύ καλύτερα από τον Κλάτενμπεργκ».

Για τον αγώνα της Πέμπτης και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, είπε: «Πιστεύουμε πως την Πέμπτη θα περάσουμε και μέχρι την πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε παιχνίδια στην Τούμπα, όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, αλλά για εμάς είναι μία καλή κλήρωση. Παίζουμε δύο εντός και μετά παίζουμε με τον Άρη. Είναι βατή κλήρωση. Έχουμε τα ντέρμπι εκτός και με μία καλή αρχή μπορούμε να ξεκινήσουμε όπως τα σχεδιάζουμε και θέλουμε.

Η ομάδα είναι μία γροθιά, επανέρχονται οι παίκτες και την Πέμπτη το βράδυ θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση που αν μας έλεγαν πριν δέκα ημέρες πως θα ήταν τόσο δύσκολη δεν θα το πιστεύαμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι στο Conference League, έχουμε πεισμώσει και θα τα καταφέρουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy