«Θα ήθελα να παίξω και εγώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Τσέλσι»

Οι δηλώσεις του Σταφυλίδη:

«Καμία ομάδα δεν νομίζω ότι είναι αχτύπητη. Αν έχεις πλάνο και λίγη τύχη, νομίζω ότι μπορείς να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το χαρεί αυτό το παιχνίδι. Παίζει με την Τσέλσι και νομίζω ότι θα πρέπει να την αφήσει έξω από το πεδίο του ανταγωνισμού του και να συγκεντρωθεί στους αγώνες με Μπάτε Μπορίσοφ και Βίντι. Αν κερδίσει αυτές τις ομάδες μέσα έξω, τότε νομίζω ότι θα πάρει την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ όντως έκανε μεγάλη προσπάθεια στα προκριματικά του Champions League. Ήταν πολύ καλός στα παιχνίδι με τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ και στον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα. Στο δεύτερο παιχνίδι με τους Πορτογάλους έγιναν ατομικά λάθη που του κόστισαν, γιατί όταν παίζεις με την Μπενφίκα τα λάθη σου τα πληρώνεις. Δεν ξέρω τι του έλειψε. Ίσως να ισχύει αυτό που είπε ο Μαουρίσιο, ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιου είδους παιχνίδια. Κάτι που είναι πιθανό, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση.

Αντίθετα η Μπενφίκα είναι μια έμπειρη ομάδα, κάθε χρόνο βρίσκεται στο Champions League. Κρατάω, όμως, το γεγονός ότι είδα τον ΠΑΟΚ πολύ βελτιωμένο, κατάφερε να χτυπήσει τους αγώνες με τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ, που είναι και αυτές δυνατές ομάδες.

Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει σε αγώνες με αντίπαλο την Τσέλσι. Φυσικά και θα ήθελα να παίξω και εγώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι σ΄ αυτή την ομάδα».