ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Ο Θάνος Τζάνης έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες, καθώς και χιλιάδες θαυμαστές, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. 

Αυτό που, όμως, έζησε την Κυριακή 12 Μαΐου, στην αίθουσα Rotefabric στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη στιγμή της καριέρας του! Όλα ξεκίνησαν από την πρόσκληση του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων της Ελβετίας (SEEEL), να τραγουδήσει για τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Πάριο, στο μουσικό αφιέρωμα που πραγματοποίησαν. Ο Θάνος Τζάνης, λοιπόν, πλαισιωμένος από εξαίρετους μουσικούς και τον διακεκριμένο πιανίστα και μαέστρο Μάριο Καζά, ήταν ο βασικός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών του.

“Αυτή ήταν η καλύτερη μου στιγμή, ως επαγγελματίας τραγουδιστής. Ήταν εκπληκτική εμπειρία, τραγούδησα με τους Έλληνες της Ελβετίας, γνωστά και λιγότερα γνωστά τραγούδια του ινδάλματος μου, του Γιάννη Πάριου, που πριν φτάσω εδώ μου έδωσε την ευχή του .. και δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα.

Παράλληλα, θα ήθελα ευχαριστήσω θερμά την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λιάνα Fries, με σπουδές στα νομικά τ.διευθύντρια σε αντιπρυτανεία στην Αυστρία, τον σύζυγό της κ Udo Fries τ. αντπρύτανη στις σχέσεις του παν/μιου της Ζυρίχης με άλλα ανώτατα ιδρύματα του εξωτερικού, την Ισιδώρα Κοψιδά μέλος του Δ.Σ. και την Natasa Nicolits για την άψογη φιλοξενία τους! Ήταν ένα συναρπαστικό τριήμερο που μου έδωσε πολύ χαρά για την τιμητική αυτή συμμετοχή μου”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο τραγουδιστής.