Θέλει Ουάρντα ο Παναθηναϊκός…

Egypt's midfielder Amr Warda (L) fights for the ball with Tunisia's defender Oussama Haddadi during to the Africa Cup of Nations qualifier football match Egypt vs Tunisia at the Borg El Arab Stadium, near Alexandria, on November 16, 2018. (Photo by KHALED DESOUKI / AFP) (Photo credit should read KHALED DESOUKI/AFP/Getty Images)

Την περίπτωση του Ανρ Ουάρντα εξετάζουν εδώ και καιρό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ως μια ιδανική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Για να προχωρήσει όμως ένα τέτοιο deal, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

Αρχικά είναι το οικονομικό κομμάτι καθώς το κασέ του Αιγύπτιου είναι αρκετά υψηλό για το μπάτζετ των «πρασίνων», το οποίο θα πρέπει και πάλι να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και λιτό για να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της ερχόμενης σεζόν.

Με δεδομένο ότι η ομάδα της Αθήνας επιθυμεί να πάρει τον παίκτη ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, εγείρεται το δεύτερο σημαντικό πρόβλημα. Το συμβόλαιο του Δικεφάλου με τον Ουάρντα λήγει το καλοκαίρι του 2020, έτσι οποιοσδήποτε δανεισμός θα σημαίνει αυτόματα και την απώλεια του ποδοσφαιριστή χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Έτσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνουν τη λύση της πώλησης, έτσι ώστε να… ξεμπερδέψουν μια καλή με αυτό το ζήτημα, έχοντας αποκομίσει και κάποια χρήματα για τα ταμεία της ΠΑΕ.