Θέμα στη Σερβία οι δηλώσεις Κούγια κατά της διαιτησίας Γιοβάνοβιτς

Χαμός με τα ΜΜΕ στη Σερβία, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, κατά του διαιτητή Σρένταν Γιοβάνοβιτς και των αποφάσεών του στον χθεσινό αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.

Οι αντιδράσεις στον Τύπο της Σερβίας ήταν έντονες με τους τίτλους να μιλούν για σκάνδαλο, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ για τη διαιτησία.

«Ο Σέρβος διαιτητής Σρντγιαν Γιοβάνοβιτς ενόχλησε την ηγεσία της Λάρισας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος του επιτέθηκε ανοιχτά μετά τον αγώνα.

Η Λάρισα ηττήθηκε στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και οι γηπεδούχοι κατηγόρησαν τον Σέρβο διαιτητή πως δεν τους έδωσε πέναλτι, παρά το γεγονός ότι ελέγχθηκε η φάση και από το VAR», αναφέρει σέρβικο δημοσίευμα, ενώ άλλα ΜΜΕ σχολιάζουν πως:

«Πρόκειται για τον δεύτερο καλύτερο ρέφερι στη Σερβία μετά τον Μίλοραντ Μάζιτς. Επί τη ευκαιρία, ο Κούγιας είναι μια αμφιλεγόμενη φιγούρα που συχνά προκαλεί σκάνδαλα στην Ελλάδα».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy