Θετικές εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα

Προεδρικό διάταγμα το συντομότερο για κατασκευή της Νέας Τούμπας, μπορεί να δουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφερε με δηλώσεις του στον Metropolis 95,5 FM, ο αρχιτέκτονας – μηχανικός του έργου της Νέας Τούμπας Τάκης Δούμας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δούμας: «Γνωμοδότησε θετικά η Περιφέρεια. Η μελέτη στάλθηκε σε διαβούλευση. Γνωμοδότησε θετικά στο σύνολο της μελέτης απ’ όσο αντιλαμβάνομαι και από τις πληροφορίες. Μέσα στον μήνα που ξεκινά, θεωρούμε πως θα υπάρξει πολύ σημαντική εξέλιξη. Μετά από αυτό θα συνεδριάσει στις 10 του μήνα, νομίζω και το μεταφέρω με επιφύλαξη, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για αντίστοιχη διαδικασία γνωμοδότησης της στρατηγικής μελέτης. Θα περάσει συμβούλιο μητροπολιτικής μελέτης για να οδηγηθεί έπειτα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και τρέχουμε περισσότερο, ίσως το παραβιάσουμε θετικά και νωρίτερα το χρονοδιάγραμμα.

Μπορεί να δούμε Προεδρικό Διάταγμα τέλος της χρονιάς. Πιο νωρίς ίσως και από το τέλος του 2021. Η διαδικασία δείχνει τη διαφάνεια που έχουν τα πράγματα. Γίνεται πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ που γνωστοποιείται σ’ οποιονδήποτε θέλει να πει το θετικό ή το αρνητικό του. Ως τώρα έχουμε μόνο θετικά σχόλια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy