Θησαυρίζουν στη Ρωσία εν όψει Μουντιάλ- Sold out οι βίλες αξίας 70.000-200.000 ευρώ

Πολυτελείς βίλες και επαύλεις στο γνωστό προάστιο της Μόσχας, Ρουμπλιόφκα, νοικιάζονται σε εύπορους φιλάθλους προκειμένου να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ 2018.

Οι βίλες, αρκετές από τις οποίες έχουν νοικιαστεί από τον Απρίλιο, διατίθενται από 70.000 δολάρια μέχρι 150.000 δολάρια μηνιαίως, έχουν επιφάνεια 2.000 τ.μ και βρίσκονται μέσα σε εκτάσεις 10 στρεμμάτων.

Σύμφωνα με τον Όλεγκ Μιχάιλικ, υποδιευθυντή της εταιρείας Knight Frank και αρμόδιο για την διάθεση πολυτελών ακινήτων προς ενοικίαση, οι μισθωτές των κατοικιών αυτών αναμένεται να έρθουν στην Μόσχα μαζί με την οικογένεια τους και υπηρετικό προσωπικό, ενώ τις επιλέγουν γιατί είναι πολυτελείς και χτισμένες σε μεγάλες εκτάσεις, κάτι που δεν μπορούν να βρουν στο κέντρο της πόλης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες των κατοικιών αυτών, η αξία των οποίων αρχίζει από τα 30 εκατομμύρια ευρώ, δεν θέλουν να μισθώνουν τα οικήματα τους για σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτή τη φορά δέχθηκαν καθώς η τιμή της μίσθωσης αυξάνεται κατά 1,5 -2 φορές σε σχέση με την μέση τιμή μίσθωσης στο σύντομο αυτό διάστημα που θα διεξαχθεί το Μουντιάλ.

Στην παρούσα φάση, διατίθενται προς ενοικίαση στα προάστια της Μόσχας 388 πολυτελείς κατοικίες. Στην πλειονότητα τους πρόκειται για εξοχικά σπίτια που χτίστηκαν πριν από 5 -10 χρόνια και νοικιάζονται από 5.000 έως 100.000 δολάρια μηνιαίως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy