Θρήνος στον ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας- Φίλος του Δικεφάλου ανάμεσα στους νεκρούς της Τραγωδίας των Τεμπών

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Δικεφάλου και του ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας, αφού ανάμεσα στους νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών υπάρχει και φίλαθλος των «ασπρόμαυρων».

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία των Τεμπών μετά την σύγκρουση δύο τρένων που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πάνω από 40 νεκροί.

Όπως ενημέρωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας, ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχει και φίλαθλος του Δικεφάλου, με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων», να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΔΕΣΣΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδερφού μας ΝΙΚΟΥ για τον άδικο χαμό του… Και φυσικά σε όλες τις οικογένειες της ανείπωτης τραγωδίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy