Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη του ΠΑΟΚ…μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

Στην πολύωρη σύσκεψη που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: δεν πρέπει να υπάρχει στον ΠΑΟΚ η κακή προσέγγιση που παρατηρήθηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και έφερε τον αποκλεισμό και στους αγώνες εντός των ελληνικών συνόρων.

Σαφώς και υπάρχει απογοήτευση για την Ευρώπη. Πρώτα η ομάδα καταλαβαίνει ότι είναι μια αποτυχία η πορεία στον όμιλο. Το βασικό στοιχείο που προβλημάτισε ήταν η διαφορά αντιμετώπισης αυτών των παιχνιδιών, όμως η ομάδα ζει υπό πίεση από τον Ιούλιο.

Και κατά γενική ομολογία το να ξεκινάς από το -2 στο πρωτάθλημα και να φτάνεις να είσαι πρώτος και με διαφορά από όσους σε κυνηγάνε μετά από 13 αγωνιστικές, δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίξει στα κόκκινα αρκετό καιρό και μάλιστα σε μια περίοδο που έπρεπε και να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League, και να καλύψει το ντεζαβαντάζ που ξεκίνησε τη σεζόν και παράλληλα να ενσωματώσει νέους παίκτες στο σύνολο και να φρεσκάρει τους παλιούς.

Υπάρχει σε όλους μέσα στον ΠΑΟΚ η πεποίθηση ότι η ομάδα θα παίξει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, θα κρατήσει και ενδεχομένως θα διευρύνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα, αρκεί να αποφύγει τη λάθος νοοτροπία που προσέγγισε τα ευρωπαϊκά ματς του ομίλου του Europa League.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν και οι ποδοσφαιρικοί λόγοι που η ομάδα δεν βρήκε λύσεις εκεί που τις περίμενε, αλλά γενικά στον Δικέφαλο υπάρχει ψύχραιμη αντιμετώπιση του αποκλεισμού.

Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι ότι ούτε πανηγυρίζουν πριν την ώρα τους, ούτε απογοητεύονται και τα παρατάνε μετά από κάποιες δύσκολες βραδιές. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος και τότε και θα αξιολογηθούν όλα.