Τι γίνεται με τους δανεισμούς στον ΠΑΟΚ

Ένα κεφάλαιο που σίγουρα θα απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ, το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι εκείνο των κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, διαθέτει αυτή τη στιγμή τον Κρέσπο, τον Ίνγκασον , τον Χατζηισαία που διαθέτουν όλοι συμβόλαια, ενώ αναμένεται να έρθουν και άλλοι. Ένας από αυτούς είναι ο Μελιόπουλος που είναι κλεισμένος από την Ξάνθη, ενώ και ο Μιχαηλίδης θα πάρει προαγωγή από τη δεύτερη ομάδα.

Ακόμα υπάρχει η περίπτωση του Βαρέλα, που είναι στο 40-60 το αν θα παραμείνει ή αν θα έρθει κάποιος άλλος στο ίδιο επίπεδο. Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ από τη Super League είναι ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού. Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά», μπορεί να φτάσει να διαθέτει 7 κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που σημαίνει ότι ο δανεισμός θα πάει σύννεφο…

Ο Λέο Μάτος και ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του Σαββάτου (11/5) με την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ. Ο Λέο Μάτος που στην προπόνηση του Σαββάτου (4/5) ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε προληπτικά να προφυλαχθεί τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, ακολούθησε τη Δευτέρα (6/5) ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί την Τρίτη (7/5) σε ποια κατάσταση είναι ενόψει του τελικού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννούλης, που από χτύπημα αντιπάλου υπέστη ράγισμα στη μύτη, με την κατάσταση του νεαρού αριστεροπόδαρου να ξεκαθαρίζει σήμερα.