Τί ισχύει με Κουλούρη και Αετό Σκύδρας

Ο Αετός Σκύδρας εξέδωσε ανακοίνωση και μέσα από αυτή ζητάει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την καταβολή τροφείων για τον Ευθύμη Κουλούρη από την μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Τουλούζ. Η ομάδα από την Πέλλα θεωρεί πως πρέπει να πάρει το ποσό των 157.550 ευρώ, από τα 3,5 εκατ. που εισέπραξε ο ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Γαλλία.

«Το έτος 2009 ο ανήλικος τότε ποδοσφαιριστής (ηλικίας 13 ετών ) Ευθύμιος Κουλούρης πήρε μεταγραφή από το σωματείο μας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σχετικά με την μεταγραφή αυτή συμφωνήθηκε μεταξύ άλλων ότι σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής καταστεί επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μετεγγραφεί από αυτή σε άλλη ομάδα, το σωματείο μας θα λάβει ποσοστό επί του τιμήματος της μεταγραφής, ανάλογο με το χρηματικό ποσό αυτής» σημειώνει η ανακοίνωση της ομάδας της Σκύδρας σε κάποιο σημείο.

Η αλήθεια είναι πως άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν πως έγιναν δύο δίκες για το συγκεκριμένο ζήτημα, η μία σε αθλητικό δικαστήριο και η άλλη σε ποινικό και σε καμία από τις δεν δικαιώθηκε η πλευρά του Αετού Σκύδρας.

Τώρα βέβαια που το θέμα θα πάει και πάλι στα δικαστήρια, η ομάδα από την Σκύδρα που μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάπου, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος του ΠΑΟΚ και στελεχών του και να επαναφέρει το ζήτημα στην επικαιρότητα με στόχο να πάρει λεφτά για τα οποία ήδη δύο φορές έχει λάβει αρνητική απάντηση από την αθλητική και ποινική δικαιοσύνη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy