Τι προκάλεσε την οργή και το ξέσπασμα του Παναγιώτη Γιαννάκη

Μπορεί ο Άρης να νίκησε τον Πανιώνιο στο κλειστό της οδού Αρτάκης, όμως ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης αρκετά ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την ομάδα του οι Πηλοϊδης – Παναγιώτου – Γεωργιάδης.

«Οι διαιτητές δεν είχαν τα ίδια κριτήρια στα δύο μέρη του γηπέδου. Και σε άλλους αγώνες έχει γίνει αυτό. Ελπίζω στο μέλλον να βρούμε καλύτερη αντιμετώπιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έβγαλαν ποιότητα και έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ» είπε ο coach του Άρη.

Ο Γιαννάκης δεν ξέχασε έναν παλιό του συμπαίκτη και σχολίασε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αθηναίου: «Καλή χρονιά, με υγεία και χρόνια πολλά και στον Φάνη (σ.σ. Χριστοδούλου) που έχει γράψει μεγάλη ιστορία εδώ. Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και κυρίως για τον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που θα παλέψει και δεν σταματάει να πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Για αυτό και οι παίκτες μου έπρεπε να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Δεν καταφέραμε στην αρχή του παιχνιδιού να παρουσιάσουμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε τον Γιάννη(σ.σ. Αθηναίου) που ήταν τραυματίας και περιμέναμε μήπως μπορέσει να μας βοηθήσει. Τελικά δεν τα κατάφερε και φάνηκε από τις κινήσεις του. Θα τον περιμένουμε να γίνει τελείως καλά».

Πηγή:Sport24.gr