Τι ψάχνουν οι γυναίκες στο οne night stand!

Το τι ψάχνουν οι άντρες από μία εφήμερη σχέση είναι συνήθως πολύ συγκεκριμένο και σαφές! Θέλουν απλώς σεξ! Για τις γυναίκες είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα -όπως πάντα!

Αμερικανοί ερευνητές πραγματοποίησαν ένα  πρωτότυπο πείραμα προκειμένου να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που αναζητά μια γυναίκα μέσω ενός one night stand, στο οποίο πήραν μέρος 41 γυναίκες και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Εταιρίας Επιστημών Ψυχολογίας στο Σικάγο.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές τους ζήτησαν να επιλέξουν το ιδανικό μέγεθος του πέους ανάλογα με το είδος της ερωτικής σχέσης που θα ήθελαν να έχουν με τον άνδρα, δηλαδή μόνιμη ή περιστασιακή.

Οι γυναίκες έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ 33 «δειγμάτων» που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια τρισδιάστατου εκτυπωτή. Τα μοντέλα διέφεραν ως προς το μήκος και το πάχος, από 10 έως 21 εκατοστά σε μήκος και από 6 έως 17,5 εκατοστά σε περίμετρο.

Οι περισσότερες επέλεξαν τα δείγματα με μεγαλύτερο πάχος για τις περιστασιακές σχέσεις, ενώ ως προς το μήκος δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές.

Όπως εξηγούν οι ερευνητές, η μεγαλύτερη περίμετρος του πέους μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να φτάσει ευκολότερα σε οργασμό, κάτι που προφανώς αποτελεί προτεραιότητα σε ένα one night stand. Γιατί δεν προτιμούν το ίδιο και σε μονιμότερη βάση δεν ξεκαθαρίστηκε, ωστόσο, μία πιθανή εξήγηση είναι ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν πόνο ή άλλου είδους ενοχλήσεις λόγω του αυξημένου μεγέθους και δεν το θέλουν για «πάντα» κοντά τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy