Τι σκέφτονται οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική Επιθεώρηση για τις Κοινωνικές και Προσωπικές Σχέσεις ρίχνει φως στο πώς σκέφτονται οι γυναίκες όταν γνωρίζουν ένα νέο, υποψήφιο ταίρι.

Με βάση τα αποτελέσματά της, αυτό στο οποίο έχει επιλέξει να δώσει βάση μια γυναίκα, καθορίζει και τo για τι ακριβώς σε προορίζει. Αν εκείνο που θυμάται κυρίως από τον άντρα που γνώρισε είναι η εμφάνισή του, τότε τον τοποθετεί χαμηλά στην κλίμακα δέσμευσης. Κοινώς, δεν τον κρίνει, τουλάχιστον αρχικά, κατάλληλο για σοβαρή σχέση.

Αντιθέτως, αν τα λόγια του, άρα ο τρόπος σκέψης του, αποτελούν τη βασική της ανάμνηση, τότε θεωρεί πως η νέα αυτή γνωριμία έχει προοπτικές για κάτι μονιμότερο του πολύ προσωρινού και σίγουρα μεγαλύτερη διάρκειας από ένα one night stand.

Άρα, μη βιαστείς να κολακευτείς αν ακούσεις από γυναικεία χείλη πως αυτό που τις έμεινε την πρώτη φορά που σε γνώρισε ήταν τα ωραία σου μάτια και τα καλοσχηματισμένα σου μπράτσα, γιατί σύμφωνα με τις 125 γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα, αυτό μπορεί να είναι απλά ένας σύντομος ερωτικός ενθουσιασμός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy