Την ανάγκη να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ μέρα με τη μέρα, επισήμανε ο Πάμπλο Γκαρσία

Η νίκη ήρθε για τον ΠΑΟΚ, με τρόπο… αλά Αγρίνιο. Το τελικό 3-1 του «δικέφαλου» και η τρίτη επικράτηση με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του, δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του Ουρουγουανού τεχνικού. Όπως είπε μετά το ματς μάλιστα, θα πρέπει να δουλεύει σκληρά η ομάδα του για να βελτιώνεται καθημερινά. Παράλληλα επισήμανε πως θα κάνει καλό η εβδομάδα της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς με πολλές μονομαχίες. Δυσκολευτήκαμε με τον σέντερ φορ, τη δεύτερη μπάλα. Θέλαμε νίκη και τα καταφέραμε. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε».

Για τα προβλήματα μέσα στο ματς: «Είχαμε πρόβλημα στα στημένα, δεν είχαμε χρόνο… Μιλήσαμε, αλλάξαμε κάποια πράγματα. Και στη δεύτερη μπάλα είχαμε πρόβλημα. Θέλαμε να παίξουμε κάθετα και δεν μπορούσαμε. Ο αντίπαλος είχε κίνητρο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Για την αλλαγή πλευρών Λύραντζη-Σοάρες: «Ξέρουμε πως και ο Λύρατζης έχει δεξί πόδι, τον αλλάξαμε πλευρά για να μπορεί να βγαίνει μπροστά. Ο Σοάρες είναι πιο έμπειρος. Και οι δύο ήταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τη διακοπή: «Για μας είναι καλό που έρχεται διακοπή. Έχουμε τρεις νίκες αλλά θέλουμε δουλειά, αυτή η εβδομάδα θα μας βγει πολύ καλά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy