Την απόφαση να σταματήσει μία σπουδαία και πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα πήρε ο Λέο Μάτος

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία 36 ετών και θα παραμείνει φυσικά στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο! Ο Μάτος ήταν από τους καλύτερους ξένους παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «uol.com.br», ο Μάτος, που πέρσι ήταν βασικός με την Βάσκο Ντα Γκάμα και την βοήθησε να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ξεκίνησε σεμινάρια, ώστε να γίνει αθλητικός διευθυντής, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα προπονητικής στη βραζιλιάνικη ομοσπονδία.

«Η πρόσκληση προήλθε από τον Πάουλο Μπρακς, τον εκτελεστικό διευθυντή της Βάσκο Ντα Γκάμα προς τον Μάτος, που έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας από την παρουσία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενώ τονίζεται ότι ο Μάτος δέχθηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει σε άλλο πόστο, χωρίς όμως να έχει γίνει επίσημη πρόταση:

«Ο Λέο Μάτος βολιδοσκοπήθηκε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει κάποιο πόστο στην ομάδα, αλλά δεν έγινε επίσημη πρόταση. Ο Λέο Μάτος έπαιξε στον ΠΑΟΚ για πέντε σεζόν και το όνομά του έχει μεγάλο κύρος στην Ελλάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy